Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر از علاقمندان به اخبار فناوری و دستگاه‌های مدرن هستید و امروز موفق به رصد اخبار سرویس فضای مجازی در حوزه دریچه فناوری نشده‌اید، در ادامه لینک خبرهای پربازدید از نگاه کاربران را برای شما به نمایش گذاشته‌ایم.

خودروی Lotus Emira V۶ اواخر سال ۲۰۲۲ به بازار می‌آید

خودروی Emira V۶ برای اولین بار در اواخر سال ۲۰۲۲ با قیمت ۷۴ هزار دلار وارد بازار انگلیس می‌شود و در آمریکا نیز ۹۳ هزار دلار به فروش می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلیل قطعی فیسبوک و زیرمجموعه هایش مشخص شد

فیسبوک، اینستاگرام و واتساپ پس از حدود شش ساعت قطعی دوباره در دسترس قرار گرفتند.

گوشی هوشمند Poco M۴ Pro ۵G در راه بازار جهانی

با صدور چند گواهینامه مشخص شد که گوشی Poco M۴ Pro ۵G در حال آماده سازی برای عرضه جهانی است.

جذاب‌ترین تصاویر پس زمینه (۱۳ مهر)

تصاویر پس‌زمینه ۱۳ مهر برای لپ‌تاپ، تبلت و تلفن همراه خود را از طریق صفحه دریچه فناوری باشگاه خبرنگاران جوان دریافت کنید.

اینترنت و کودکان، مشکلات و راهکارها

استفاده کودکان و نوجوانان از اینترنت خصوصا در شرایط کرونا و نبود نظارت والدین بر فعالیت آن‌ها در فضای مجازی باعث بروز مشکلاتی برای آن‌ها می شود.

حضور خودروی نیسان Z ۲۰۲۳ در نمایشگاه cars & coffee

شرکت نیسان چند خودروی شرکت کننده در رویداد cars & coffee را معرفی کرد.

پورشه در حال کار بر روی یک پلتفرم برقی جدید

گزارش‌ها حاکی از آن است که شرکت پورشه می‌خواهد یک پلتفرم برقی جدید را طراحی کند.

قطع شدن Verizon ، T-Mobile و AT&T در سراسر دنیا

اخباری مبنی بر قطع شدن سرویس اینترنت شبکه های ارتباطی دنیا در رسانه ها منتشر شده است.

اطلاعات شخصی بیش از ۱.۵ میلیارد کاربر فیسبوک در دارک وب فروخته می‌ شود

خبری مبنی بر فروش اطلاعات بیش از یک میلیارد کاربر فیسبوک در دارک وب منتشر شده که به قیمت ارزانی نیز فروخته می شوند.

۱۰ گوشی پرطرفدار هفته (۱۲ مهر ماه)

فهرست پرطرفدارترین گوشی‌های هوشمند این هفته دستخوش تغییراتی شده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پربازدیدهای فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۲۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل ازپاپ سای ، باتری‌های لیتیومی طی دو دهه اخیر تقریبا در تمام تجهیزات الکترونیکی از کنترل از راه دور گرفته تا ساعت‌های هوشمند و صد‌ها وسیله دیگر، تعبیه شده و اکنون به یک ابزار کاملا معمولی خانگی تبدیل شده اند.

همین در دسترس بودن باتری موجب شده هر روز بر تعداد کودکانی که باتری‌های کوچک را می‌بلعند نیز افزوده شود. آمار‌ها حاکی از آن است طی سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ در آمریکا بیش از ۷۰ هزار و ۳۰۰ گزارش از خورده شدن باتری توسط کودکان به فوریت‌های پزشکی داده شده است. از این تعداد حدود ۸۵ درصد مربوط به باتری‌های دکمه‌ای بوده است.

کمیسیون ایمنی محصولات مصرفی آمریکا هشدار می‌دهد جدا از خطر خفگی، مواد شیمیایی موجود در باتری در صورت بلعیده شدن، طی چند ساعت می‌تواند باعث آسیب دیدگی شدید بدنی و حتی مرگ شود. همچنین، جریان الکتریکی تولید شده در اثر واکنش بزاق با باتری می‌تواند به طور همزمان بافت بدن را بسوزاند و منجر به عوارض بالقوه کشنده تری شود.

اکنون شرکت «انرجایزر» «Energizer» به منظور کمک به رفع نگرانی‌های مداوم سلامت عمومی با سازمان غیرانتفاعی ایمنی کودکان «ریسس پرپس» «Reese's Purpose» برای طراحی باتری دکمه‌ای ایمن‌تر و همچنین بسته بندی مقاوم‌تر برای کودکان همکاری می‌کند.

این شرکت در جدیدترین باتری‌های سکه‌ای شکل خود، به غیر از یک پوشش تلخ و غیر سمی که به طور فزاینده‌ای روی محصولات مشابه یافت می‌شود، باتری‌ها را در ظرفی قرار داده برای باز کردن آن به قیچی نیاز است. اما اگر کودکی توانست آن را باز کند و ببلعد، والدین تقریبا فورا می‌توانند متوجه شوند آیا لازم است با اورژانس تماس بگیرند یا خیر.

این باتری که به عنوان «فناوری هشدار رنگی» توصیف می‌شود، وقتی با رطوبت، مانند بزاق دهان مخلوط شود، از قسمت پایین نقطه دار و منفی باتری، رنگ آبی غیرسمی و استاندارد غذایی آزاد می‌کند.

بر اساس اعلام Energizer، این باتری‌ها تقریبا به اندازه یک اونس نوشیدنی ورزشی طعم دار رنگ دارند و پس از چند بار شستشو با آب یا مسواک زدن از بین می‌روند.

با این حال، صرف نظر از نوآوری‌های محافظت از کودکان، والدین در صورت مشکوک شدن به بلع باتری، باید فورا کودک را به مراکز درمانی برسانند.

مرکز ملی سم کاپیتال نسبت به القای استفراغ هشدار می‌دهد و در عوض توصیه می‌کند درصورتی که باتری بلعیده شد، به کودک بالای ۱۲ ماه، عسل بدهند.

انجام این کار می‌تواند باتری بلعیده شده را بپوشاند و در نتیجه تا رسیدن به مراکز درمانی، سوختن شیمیایی بافت داخلی بدن را به تاخیر می‌اندازد. با این حال، کودکان زیر یک سال نباید عسل بخورند، بنابراین باید به سرعت آنها را به اورژانس برای عکسبرداری با اشعه ایکس رساند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهکارهایی برای کمتر گرسنه شدن
  • بانک دی استخدام می کند (+جزئیات)
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد
  • پیام کوتاه رونالدو پس از پیروزی با النصر
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • برنامه‌های هفته عقیدتی سیاسی سپاه در استان تهران تشریح شد
  • ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی