Web Analytics Made Easy - Statcounter

تلاش رسانه‌های کرمان از جمله ایرنا برای اعلام علت این نوع قطعی گسترده که غیر از مرکز استان در برخی شهرستان‌ها از جمله جنوب استان و جیرفت نیز گزارش شده بی‌نتیجه ماند زیرا سرپرست مخابرات منطقه کرمان که بتازگی و بی‌سروصدا (بدون مراسم عمومی معارفه) در این مسئولیت مشغول شده خبرنگار را به مخابرات ایران ارجاع داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت مخابرات ایران نیز که در این زمینه اطلاعیه ای داده نه تنها ابهام ها را پاسخ نداده بلکه قطعی را اختلال و علت آن را نیز نقص فنی خوانده و بیشتر تمرکز خود را بر این گذاشته که بگوید شبکه به وضعیت پایدار برگشته است.

در اطلاعیه روابط عمومی شرکت مخابرات ایران از قول محمدرضا بیدخام مدیرکل ارتباطات و امور بین الملل این شرکت آمده است: پیش از ظهر امروز ۲۵ مردادماه حدود یک ساعت شبکه ارتباطی درمنطقه کرمان دچار اختلال شد که با تلاش متخصصان و کارکنان این منطقه برطرف شد.

وی با بیان این مطلب که علت اختلال در شبکه ارتباطی این منطقه به دلیل نقص فنی بوده است گفت : این اختلالات در حال حاضر بر طرف شده است و تمامی ارتباطات در حالت پایدار می باشد. 

گمانه زنی ها درباره علت قطعی

توضیحات شرکت مخابرات ایران در شرایطی است که براساس برخی گزارش ها شبکه اینترنت همراه اول از ساعت ۱۰:۳۰ تا حدود ساعت ۱۲ در مرکز استان کرمان و حتی اختلال را در شبکه شمار زیادی از شهرستان های استان داشتیم.

خبرگزاری مهر در این زمینه نوشت: مردم کرمان از صبح امروز سه‌شنبه با قطعی گسترده خطوط ارتباطی تلفن همراه و ثابت مواجه شده‌اند. برقراری ارتباط مشترکان اپراتورهای مختلف تلفن همراه و ثابت شرکت مخابرات میسر نیست و گفته می‌شود تلاش برای رفع مشکل ادامه دارد.

در خبر خبرگزاری مهر درباره علت این مشکل اینچنین آمده اهست: ارتباط اینترنتی نیز در تلفن‌های ثابت و همراه با مشکل مواجه شده و دلیل این مساله نیز قطعی فیبر نوری عنوان شده است. گفته می‌شود این مشکلات در شهرستان‌های استان نیز وجود دارد.

خبرگزاری ایسنا نیز نوشت: پیش از ظهر امروز ۲۵ مردادماه حدود دو ساعت خطوط تلفن همراه و اینترنت در کرمان قطع شد که طبق اعلام سرپرست مخابرات منطقه کرمان، علت اختلال در تلفن‌ها و اینترنت همراه اول در دست بررسی است. حسن آذری، درباره اختلال به وجود آمده در تلفن و اینترنت همراه اول در استان کرمان گفت: صبح امروز، ساعاتی تلفن‌ها و اینترنت همراه اول را از دسترس خارج کرد. او می‌گوید در حال حاضر این مشکل رفع شده است اما در حال بررسی علت آن هستیم و مشکل پیش آمده باعث اختلال در تلفن‌ها و اینترنت همراه اول کل استان شد.

خبر دیگر را سایت خبری کرمان نو از قول سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری استان نوشته که او مخاطب را به مخابرات حواله می‌دهد؛ سرپرست اداره‌کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کرمان پاسخگویی در خصوص قطعی گسترده خطوط همراه‌اول در استان کرمان را به مخابرات حواله کرد. جهانگیر اسدی به خبرنگار کرمان‌نو گفت: ما به عنوان دستگاه ناظر بر عملکرد اپراتورها هستیم اما این موضوع را مخابرات باید پاسخ دهد. وی بیان کرد: وضعیت خطوط اکنون عادی است و بیش از این نمی‌توانم صحبت کنم.

خبرنگار ایرنا در این وضعیت با حسن آذری نصرآبادی مدیر مخابرات منطقه کرمان تماس گرفت که وی پاسخگویی را به روابط عمومی مخابرات ایران ارجاع داد و از بیان علت اصلی این مشکل طفره رفت.

ارتباط نامناسب مخابرات با رسانه ها و نوع مواجهه غیرکارشناسی در چنین مواقعی سبب بروز گمانه زنی ها و ابهام ها شده است؛ درحالی که برخی قطع فیبرنوری اصلی را علت این مشکل برشمرده اند، بعضی منابع سرقت سیم را مطرح کرده اند و این درحالی است که عده ای می گویند سرقت یا قطع فیبر در یک نقطه نمی تواند چنین قطعی گسترده ای را به بار بیاورد.

درعین حال برخی درباره این نوع اطلاع رسانی مخابرات موضوع را به حضور مشاور وزیر ارتباطات در شرق استان که طی امروز در جریان است ارتباط می دهند؛ حال آنکه برخی دیگر این نوع گمانه زنی و ارتباط دادن موضوعات بایکدیگر را غیرکارشناسی می پندارند و ایرنا تااین لحظه(انتشار مطلب) نمی تواند هرکدام از این فرضیه ها را تایید یا رد کند.

طی چند هفته اخیر و به دنبال افزایش گزارش های خبری مبنی بر مشکلات مردم استان کرمان در زیرساخت تلفن همراه، شاهد سفر برخی مدیران وزارت ارتباطات به استان و بررسی های میدانی بویژه در روستاها بوده ایم.

از جمله در شهرستان قلعه گنج شاهد استقرار تیم از این وزارتخانه در هفته گذشته بودیم و این درحالی بود که مردم می پرسند چرا اینقدر دیر برای حل این مشکل اقدام ها اجرایی شده است؟ وزیر ارتباطات پیشین دستور داده بود که مشکلات این منطقه بررسی شود اما تاکنون اقدامی نشده که باز حضور مدیران را اهالی به فال نیک گرفته اند و امیدوارند مشکلی حل شود.

مشکلات اهالی روستایی در زمینه مخابرات به حدی است که مدیرکل امور روستایی استانداری کرمان در پاسخ به ایرنا درباره عمده مشکلات مردم برای طرح در سفر رییس جمهوری هفته پیش گفته بود: مهمترین مشکل برقرار نبودن تلفن همراه و اینترنت است.

برچسب‌ها شرکت مخابرات استان کرمان کرمان فیبر نوری شرکت مخابرات ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت مخابرات استان کرمان کرمان فیبر نوری شرکت مخابرات استان کرمان کرمان فیبر نوری شرکت مخابرات ایران اینترنت همراه اول شرکت مخابرات ایران تلفن همراه قطعی گسترده منطقه کرمان استان کرمان تلفن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۶۷۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاسم‌پور: مدیران آگاه و سالم باشند کار فوتبال خوب پیش می‌رود

پیشکسوت فوتبال خوزستان بر این اعتقاد است که اگر مدیران فوتبال کشور آگاه و سالم باشند، کار در این عرصه به خوبی دنبال می‌شود. - اخبار ورزشی -

ابراهیم قاسم‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در مورد اوضاع بد نمایندگان خوزستان در فصل بیست‌وچهارم لیگ برتر و به ویژه فولاد خوزستان گفت: استقلال خوزستان و صنعت نفت آبادان از نظر زیرساخت‌ها مشکل دارند، اما فولاد خوزستان از جهت مالی یا زیرساختی مشکلی ندارد؛ با این وجود وضعیت این باشگاه هم مانند بقیه است. این نشان می‌دهد هر سه باشگاه مشکل مدیریتی دارند و با سوءمدیریت روبه‌رو هستند. اگر مدیران بادانش،‌ آگاه و سالم باشند، کار فوتبال خوب پیش می‌رود. وقتی در رأس فوتبال ما مدیریت مشکل دارد، این موضوع به زیرمجموعه و باشگاه‌ها هم گسترش پیدا می‌کند.

جدول لیگ برتر| استقلال به صدر رسید؛ فولاد در نقطه ذوب!

وی افزود: باشگاه فولاد زیرساخت‌های خوبی دارد و از نظر مالی هم برای جذب بازیکن مضیقه‌ای نداشته و ندارد، ولی شاهد این هستیم که تیم نتیجه نگرفت و چند مرتبه مربیان این تیم تغییر کردند یا مربیانی انتخاب شدند که از نظر تاکتیکی نتوانستند کمکی به فولاد کنند. به طور کلی در فوتبال ما برخی از مدیران یا ساده هستند و کلاه بر سرشان می‌گذارند و یا اینکه ریگی به کفش‌شان است. چرا برخی بازیکنان فولاد هفت یا هشت سال است با این تیم همکاری دارند یا بازیکنان جدیدی که جذب شدند، آیا کیفیت لازم را دارند؟ بعضی بازیکنان این فصل فولاد کیفیت لازم را نداشتند. همین موضوعات باعث تأثیر منفی در روند نتیجه‌گیری تیم شد.

پیشکسوت فوتبال خوزستان تصریح کرد: در جامعه فوتبال ایران اعتقاد بر این است که فولاد خوزستان و سپاهان آکادمی‌های بسیار خوبی دارند، اما بررسی کنید چقدر از پتانسیل بازیکنان آکادمی در دو تیم استفاده می‌شود یا چند بازیکن به لیگ برتر تزریق شده است. بارسلونا و دیگر تیم‌های بزرگ دنیای فوتبال را ببینید، سیستم آنقدر درست طراحی شده است که بازیکن 16 ساله به ترکیب 11 نفره تیم اصلی می‌رسد.

قاسم‌پور در پاسخ به اینکه کدام تیم‌ها، شانس اصلی سقوط به لیگ دسته اول هستند، گفت: فوتبال قابل پیش‌بینی نیست. چه کسی فکر می‌کرد برزیل در کشور خودش از آلمان هفت گل دریافت کند؟! اما با نگاه به جدول و ارقام، روی کاغذ صنعت نفت و نساجی احتمال سقوط‌شان بیشتر است. استقلال خوزستان و فولاد هم در رده‌های بعدی خطر سقوط را احساس می‌کنند. وقتی مدیران به صورت سفارشی انتخاب می‌شوند، تعجبی ندارد که وضع باشگاه‌ها اینطوری رقم بخورد.

وی در مورد مشکل حقوقی که میان مهدی رحمتی و فولاد خوزستان پیش آمده و کشیده شدن کار به کمیته وضعیت، تصریح کرد: در این فوتبال آقای تاج حرف اول و آخر را می‌زند. وقتی او به‌عنوان رئیس فدراسیون فوتبال با ویلموتس مشکل قراردادی پیدا می‌کند و این میزان هزینه روی دست فوتبال کشور می‌گذارد، مشکلات بقیه باشگاه‌ها پیشکش! تازه آقایان رأس فدراسیون ادعا دارند که مسائل فوتبال را به خوبی می‌دانند و در کنار خودشان وکیل و مشاور حقوقی دارند. به آقای تاج بگویید ابتدا مشکل قرارداد آقای ویلموتس را که خودتان با نحوه مدیریتان ایجاد کردید، حل کنید، بعد از آن حواس‌تان به انتصاب و انتخاب مدیران باشگاه‌ها باشد! وقتی فدراسیون که در راس است آنطور عقد قرارداد می‌کند، چطور از باشگاه‌ها انتظار دارید که در  فوتبال بی در و پیکر ایران، عقدقراردادهایشان دچار مشکل نشود؟

پیشکسوت فوتبال ایران در پایان گفت: این فوتبال بی‌صاحب است و ما هم دل‌مان پُر. تا وقتی که گوش شنوایی نیست و کسی اهمیت نمی‌دهد، راهکار گرفتن از امثال من فایده‌ای ندارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • قاسم‌پور: مدیران آگاه و سالم باشند کار فوتبال خوب پیش می‌رود
  • تلوبیون بین برنامه‌ها تبعیض می‌گذارد؟/ محتوایی که ضریب می‌گیرد
  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!